En lyckad fotbollskväll i soffan

Alla inbitna fotbollsfans vet ju mycket väl att man inte kan se alla matcher live, det är få som har möjlighet eller kassaflödet som kan stödja denna livsstil. Men så länge man gör det på rätt sätt kan man ändå ha en lyckat fotbollskväll i soffan.

shutterstock_185936447

Första tipset är ju självklart: bjuda in vänner. Fotboll ska ju avnjutas i sällskap, det är ju en av de stora delarna med att se matcherna live trots allt. Medan man knappast kan förvänta sig att få samma grandiosa stämning med bara ett par vänner som man får i en fullpackad arena, kan man ju alltid få en skön stämning med sina vänner.

För att hjälpa stämningen på traven bör ju alla komma iförd rätt fotbollströja, det spelar ju ingen roll att det inte är live, det kommer fortfarande att blir mer stämningsfullt.

Sedan kommer vi ju till äta och dricka. Detta är ju lika mycket standard under en filmkväll som en fotbollskväll. Här är det ju såklart upp till var och en vad man tänkt satsa på, men många anser att man inte kan gå fel med chips och en kall öl.

Ett annat annat tips är att vänta med middagen tills matchen börjar och satsa på något passande, som alla svenskars favoritmat: tacos. Men det betyder ju inte att snacks är ute ur bilden, de kommer helt enkelt in lite senare.

Och sist men inte minst måste man ju instifta mobilförbud under matchens gång, ska det kollas något får man göra detta under pauser!

Bookmark the permalink.