Liverpool FC

En av de bästa lagen som går att uppbringa i England är Liverpool FC. Supporterskaran sträcker sig över hela vårt klot och många är det som har detta lag som sina absoluta favoriter. De toppar Premier League år efter år och många är vi här i Sverige som har Liverpool nära våra hjärtan och hejar då det är match.

Vi vill gärna visa vilka vi håller på och hos Sam Dodds så finns det allt du kan tänka dig som Liverpool FC supporter. Se till att köpa dig halsduk, matchtröja och annat som de har i sin supporterbutik. Höjdpunkten i ditt liv kommer att vara när du reser till England för att få uppleva Liverpool FC live spela en hemmamatch på Anfield. När du väl varit där så återkommer du gärna med jämna mellanrum för att få uppleva fotboll i världsklass.

Det går aldrig att jämföra att sitta och se på en TV sänd match, även om den kan vara spännande. Live är live och den stämningen som blir på arenan är något som man bara måste uppleva. Så klart så är det fotbollen som är i centrum om man besöker Liverpool. Men det kan finnas annat att göra för den som kanske inte har liknande intresse för fotboll. Hos Visit Britain kan du läsa om andra saker som kanske kan intressera vid ett besök i Liverpool.

Bookmark the permalink.