Tips inför Champions league-finalen

Champions league-finalen stundar, och det är dags att börja skruva in rätt kanaler och köpa hem tillräckligt med chips, dipp, öl och läsk. Fixa inbjudningar, städa undan finporslinet och sen är det bara att dra på halsduken när timman är slagen.

Heltysk final

Fotboll, TV och Öl

I år spelas matchen mellan de båda tyska lagen Bayern München och Borussia Dortmund, ettan och tvåan i den tyska ligan – Bundesliga. Det tyska landslaget brukar ibland likställas med en massiv maskin som bara manglar undan allt motstånd som kommer i dess väg. Detta är precis vad dessa lag gjort. Bayern har gjort det precis hela säsongen och varit helt skoningslösa mot allt och alla. Dortmund har vuxit och vuxit.. och vuxit och är också dem nu en fullfjädrad tysk maskin. Finalen kommer gnistra, likt metallskivor som dras emot varandra.

Hur ska man se matchen

Att se matchen hemmavid i goda vänners lag tillsammans med tilltugg och dryck har vi redan rekommenderat, men det finns ju givetvis andra bra sätt, även om man nu inte kan se matchen på plats.

Vårt bästa tips är att dra ihop ditt kompisgäng, boka bord hos närmaste sportbar och där äter ni och dricker gott tills det är dags för matchen att börja. Där har ni en vinnande kväll!

Bookmark the permalink.